Jobba med oss på tegab

Vi på TEGAB tror att varje individ har något värdefullt att erbjuda. Vi är en grupp jordnära och raka människor som brinner för att skapa värde för våra kunder och samhället. Vi bygger och underhåller samhällsnyttig infrastruktur och vi ställs dagligen inför nya utmaningar där kombinationen av modern teknik och praktiska handlag är vår passion.
Vi tillsätter löpande tjänster i vår organisation och har därför ingen sista ansökningsdag, välkommen med din ansökan till någon av våra tjänster eller bara med en öppen intresseanmälan.
 
Vad kan vi på TEGAB erbjuda?
TEGAB är en arbetsgivare i framkant. Vi bryr oss om våra medarbetare, inte bara idag utan även i morgon. Därför har vi valt att avsätta mer än vad som krävs enligt kollektivavtal till pension, dessutom har alla våra heltidsanställda både sjukvårdsförsäkring och sjukförsäkring. Naturligtvis så erbjuder vi även ett årligt friskvårdsbidrag. Vi på TEGAB vill att våra medarbetare ska må bra, växa i sin yrkesutövning och som människor för då mår TEGAB bra. Hos oss finns möjligheter att vara med att påverka din och företagets framtid. VI vill hjälpa dig att utvecklas och vi förväntar oss att du vill hjälpa oss att utvecklas.
 
Formella krav för samtliga tjänster på TEGAB.

  • Körkort med behörighet B, för vissa av tjänsterna är det positivt med behörighet B96 alternativt BE.
  • Vana av att använda IT-verktyg som stöd för sin yrkesutövning.
  • TEGAB arbetar med samhällsnyttig infrastruktur och vår personal kan komma att utföra arbete på säkerhetsklassade anläggningar. TEGAB har därför som princip i rekryteringsprocessen att kräva ett utdrag ur belastningsregistret.
Välkommen med din spontanansökan.
TEGAB har ett bestående behov av att rekrytera nya medarbetare. Är du intresserad av oss så är du välkommen med en spontanansökan till jobb@tegab.se.


TEGAB söker Certifierad Fibertekniker med bas i Bohuslän
TEGAB Expanderar och söker erfarna Fibertekniker som har sin bas i Bohuslän. 
TEGAB är ett ungt företag med bred erfarenhet och kompetens. Vår verksamhet växer och vi söker nu Certifierad Fibertekniker eller Fibertekniker som är beredd på att kunna certifieras. Du kommer att arbeta i ett litet företag som ständigt befinner sig i förändring och i en expansiv fas. I rollen som Certifierad Fibertekniker kommer du bl.a. att preparera fiberkablar, skarvboxar i skåp/brunnar och noder samt givetvis skarva fiber, utföra kontrollmätning, slutmätning samt felsökning och åtgärd på passiva och aktiva nätdelar. Men i det lilla företaget så är alla medarbetare beredda på att arbeta med flera av de aktiviteter som krävs i samband med byggnation och underhåll av fibernät.
Du är en person med stort engagemang och ansvarstagande. Du har lätt för att ta initiativ både i grupp och vid självständigt arbete.  Du kommer dagligen att träffa våra kunder eller våra kunders kunder. Du har datavana och ser inga problem med att ta emot och rapportera dina uppdrag elektroniskt. Idag arbetar du som  fibertekniker med erfarenhet från installation/byggnation av fibernät i fält. Certifiering CFT (Incert) och eller personcertfikat i enlighet med Robust Fiber ses som meriterande men vi kan även hjälpa till med certifiering av Tekniker som ännu inte är certifierad men har erfarenhet och kunskap för att genomföra certifiering.
Din hemvist är i Bohuslän.
Välkommen med din ansökan till jobb@tegab.se
För mer information ring gärna Fredrik Areschoug på tel 0522-633902