Jobba med oss på tegab

Vi på TEGAB tror att varje individ har något värdefullt att erbjuda. Vi är en grupp jordnära och raka människor som brinner för att skapa värde för våra kunder och samhället. Vi bygger och underhåller samhällsnyttig infrastruktur och vi ställs dagligen inför nya utmaningar där kombinationen av modern teknik och praktiska handlag är vår passion.
Vi tillsätter löpande tjänster i vår organisation och har därför ingen sista ansökningsdag, välkommen med din ansökan till någon av våra tjänster eller bara med en öppen intresseanmälan.
 
Vad kan vi på TEGAB erbjuda?
TEGAB är en arbetsgivare i framkant. Vi bryr oss om våra medarbetare, inte bara idag utan även i morgon. Därför har vi valt att avsätta mer än vad som krävs enligt kollektivavtal till pension, dessutom har alla våra heltidsanställda både sjukvårdsförsäkring och sjukförsäkring. Naturligtvis så erbjuder vi även ett årligt friskvårdsbidrag. Vi på TEGAB vill att våra medarbetare ska må bra, växa i sin yrkesutövning och som människor för då mår TEGAB bra. Hos oss finns möjligheter att vara med att påverka din och företagets framtid. VI vill hjälpa dig att utvecklas och vi förväntar oss att du vill hjälpa oss att utvecklas.
 
Formella krav för samtliga tjänster på TEGAB.

  • Körkort med behörighet B, för vissa av tjänsterna är det positivt med behörighet B96 alternativt BE.
  • Vana av att använda IT-verktyg som stöd för sin yrkesutövning.
  • TEGAB arbetar med samhällsnyttig infrastruktur och vår personal kan komma att utföra arbete på säkerhetsklassade anläggningar. TEGAB har därför som princip i rekryteringsprocessen att kräva ett utdrag ur belastningsregistret.
TEGAB söker Fibertekniker med bas i Västra Götaland och Värmland
TEGAB Expanderar och söker Fibertekniker. 
TEGAB är ett ungt företag med bred erfarenhet och kompetens. Vår verksamhet växer och vi söker nu Fibertekniker i Västra Götaland och Värmland. Du kommer att arbeta i ett litet företag som ständigt befinner sig i förändring och i en expansiv fas. I rollen som Fibertekniker kommer du bl.a. att preparera fiberkablar, skarvboxar i skåp/brunnar och noder samt givetvis skarva fiber, utföra kontrollmätning, slutmätning samt felsökning och åtgärd på passiva nätdelar. Men i det lilla företaget så är alla medarbetare beredda på att arbeta med flera av de aktiviteter som krävs i samband med byggnation av fibernät.
Du är en person med stort engagemang och ansvarstagande. Du har lätt för att ta initiativ både i grupp och vid självständigt arbete.  Du kommer dagligen att träffa våra kunder eller våra kunders kunder. Du har datavana och ser inga problem med att ta emot och rapportera dina uppdrag elektroniskt. Idag arbetar du som installationstekniker eller fibertekniker med erfarenhet från installation/byggnation av fibernät i fält. Certifiering CFT och / eller personcertfikat i enlighet med Robust Fiber ses som meriterande.
Välkommen med din ansökan till jobb@tegab.se
För mer information ring gärna Fredrik Areschoug på tel 0522-633 902


TEGAB söker Installationstekniker med bas i Västra Götaland och Värmland
TEGAB Expanderar och söker Installationstekniker. 
TEGAB är ett ungt företag med bred erfarenhet och kompetens. Vår verksamhet växer och vi söker nu Installationstekniker  för uppdrag i Västra Götaland och Värmland. Du kommer att arbeta i ett litet företag som befinner sig i en expansiv fas. I rollen som Installationstekniker kommer du bl.a. utföra installationer av kundutrustning i inom- och utom-husmiljö. Dagliga aktiviteter kan vara att blåsa kundfiber, installera uttag, upp ledning och kabeldragning, håltagningar, installation & driftsättning av mediaomvandlare och svetsa kundfiber, men i det lilla företaget så är alla medarbetare beredda på att arbeta med flera av de aktiviteter som krävs i samband med byggnation av fibernät. Dokumenterad erfarenhet av arbetsmomentet fiberblåsning av mikorkabel samt utbildningsbevis terminering fiber ses som meriterande. 
Du är en person med stort engagemang och ansvarstagande som gillar att arbeta med händerna. Du har lätt för att ta initiativ både i grupp och vid självständigt arbete. Du kommer dagligen att träffa våra kunder eller våra kunders kunder. Du har datavana och ser inga problem med att ta emot och rapportera dina uppdrag elektroniskt.
Välkommen med din ansökan till jobb@tegab.se 
För mer information ring gärna Fredrik Areschoug på tel 0522-633902
  

TEGAB söker Projektledare med branscherfarenhet
TEGAB Expanderar och söker projektledare/projektör
TEGAB är ett ungt företag med bred erfarenhet och kompetens. Vår verksamhet växer och vi söker nu Projektledare med för projekt i Västra Götaland. Du kommer att arbeta i ett litet företag som befinner sig i en expansiv fas. I rollen som projektledare/projektör kommer du i huvudsak att planera och leda och kundprojekt. Du kommer i nära samarbete med våra beställare och medarbetare att leda projektplaneringen och projektets aktiviteter i en leveransfas samt följa upp att leveransen av sker i enlighet med tidplan, kvalitetsplan och når ekonomiska mål. Du kommer även att aktivt delta i projektens arbetsmoment detaljprojektering i fält. Vi ser gärna att du kommer till oss och vill vara med och påverka och utveckla våra processer och vårt arbetssätt för att ständigt uppnå förbättringar i vår verksamhet. Du är en person med stort engagemang och ansvarstagande. Du har lätt för att ta initiativ både i grupp och vid självständigt arbete. Idag arbetar du i en roll i byggprocessen av fibernät och vill gärna ta steget och utvecklas mot projektledning men samtidigt arbeta med arbetsmomentet detaljprojektering och mängdning som en del i dina arbetsuppgifter.
Välkommen med din ansökan till jobb@tegab.se 
För mer information ring gärna Fredrik Areschoug på tel 0522-633902
 

TEGAB söker fälttekniker för kabelanvisning & inmätning till Bohuslän.
Som fälttekniker för kabelanvisning är din huvudsakliga arbetsuppgift är att markera kabelnät i fält på uppdrag av olika nätägare. Du arbetar med hjälp av modern teknik och mätinstrument för att identifiera och märka ut kablars position inför planerade markarbeten. Geodetisk inmätning av förlagd kabel eller kanalisation kan också höra till dina arbetsuppgifter.
Arbetet är självständigt, vilket innebär att du i stor utsträckning planerar arbetet på egen hand och i teamet som du arbetar i. Du arbetar utifrån en servicebil och med tekniska verktyg som dator, mobil och mätinstrument. Servicebilen kommer att fungera som ”ditt kontor”. Du utgår från den vilket kräver flexibilitet och ordningssinne.
Du som söker till tjänsten är gärna bosatt i eller i närheten av Tanum eller Strömstad.
Du är en person med stort engagemang och ansvarstagande. Du har lätt för att ta initiativ både i grupp och vid självständigt arbete.
Välkommen med din ansökan till jobb@tegab.se
För mer information ring gärna Fredrik Areschoug på tel 0522-633902